Contact

Ons vakmanschap in combinatie met de beste producten uit de markt zorgen ervoor dat jij bij ons de beste versie van jezelf wordt!

Stuur ons een bericht

Naam*
E-mail*
Onderwerp*
Bericht*

Contact informatie

Volg ons

Afspraken

Je kunt eenvoudig een afspraak inplannen via ons online reserveringssysteem. Annuleren kan tot 48 uur van tevoren via het klantenportaal. Korte termijn wijzigingen kan via mail of telefoon. 

No-show beleid

Helaas komt het regelmatig voor dat iemand die gereserveerd heeft niet komt opdagen en daarom voelen wij ons genoodzaakt om een no-show beleid te hanteren. In de prijs van behandelingen zitten veel kosten verwerkt. Zoals jullie van ons gewend zijn zijn wij eerlijk en transparant. Onze voorwaarden voor een no-show zijn als volgt.

Afmelding binnen 24 uur voor de behandeling

Indien klanten hun afspraak binnen 24 uur voor aanvangstijd van de behandeling afzeggen wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Dit omdat wij last minute vaak geen opvulling meer kunnen vinden.

Indien wij op het laatste moment de plek toch nog op kunnen vullen dan zullen wij deze kosten niet in rekening brengen.

Niet op komen dagen/vergeten?

Klanten die geen gebruik maken van zijn/haar gereserveerde tijd of veel te laat zijn, alle mogelijkheid hebben om een afspraak af te zeggen niet gebruiken en onaangekondigd niet verschijnen, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats. Ons systeem zal dit automatisch herkennen en een melding maken.

E-mail herinnering

U krijgt bij het maken van een afspraak een bevestiging per mail. En 1 dag van te voren een herinneringsmail. Soms belanden deze in de spam. Deze mail is een extra geheugen steuntje. Je bent zelf verantwoordelijk voor het noteren en nakomen van jouw afspraak.