Werken bij Hairtouch

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij werken met leuke klanten en in een gezellig jong team?

Over HairTouch

Wij zijn een bruisende kapsalon en op zoek naar enthousiaste teamleden om ons gezellige team te versterken. Daarnaast is er bij Hairtouch volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ook zorgen we ervoor dat je nog lekker veel tijd overhoudt om leuke dingen te doen. Net als je collega’s werk je minimaal 24 en maximaal 36 uur in de week en ben je om de week op zaterdag vrij om te kunnen genieten van een lang weekend.

Werken bij HairTouch betekent

  • Humor & Teamspirit
  • Inspiratie & Creativiteit
  • Work hard & Playhard

Ben jij degene die wij zoeken? Schrijf dan GEEN CV, maar bel (0547-361819), loop binnen, of stuur een DM @hairtouch. Wij zouden graag een keer met je willen kletsen.

Onze vacatures

Topstylist

Iemand die al perfect kan knippen, kleuren & stylen, met enkele jaren ervaring als Hairstylist of Topstylist.


Hairstylist

Iemand die al zelfstandig knipt, kleurt & stylt. Door de prijsdifferentiatie kunnen onze klanten voor een lager tarief bij jouw terecht. Hierdoor heb je vaak wat jongere klanten en bouw je aan je eigen klantenkring gemakkelijk op.

Leerlingkapper

Een BOL of BBL student die het vak perfect wil leren en goed met social media om weet te gaan. volwaardig mee wil tellen in het team?

Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan contact met ons op. Bel naar (0547-361819) of stuur een DM @hairtouch. Wij zouden graag een keer met je willen kletsen.

Word jij onderdeel van dit gezellige team?

Edward

Edward is aanwezig op: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag


Eigenaar van Hairtouch, colorist in hart en nieren, expert in creatief geknipte coupes en de kapper die uw haar nog ouderwets stevig weet the föhnen. Hij heeft uitgebreide ervaring als hairstylist.

Manon

Manon is aanwezig op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de week


Ervaren haarstylist die gespecialiseerd is in het knippen van heren & dames! Perfecte strakke lijnen en keurig afgewerkte coupes zijn haar specialiteit. Ze is flexibel en staat graag voor u klaar!

Mirte

Mirte is aanwezig op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag


Mirte is onze junior haarstylist, je kunt voor alle behandelingen bij haar terecht. Ze is een gedreven jonge kapster die heel veel plezier heeft in haar vak en dit straalt ook uit naar haar werk.

Anouk

Anouk is aanwezig op: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag


Deze vriendelijk en gedreven junior hairstylist zal jouw haar tot in perfectie verzorgen. Ze is expert in het knippen van hele mooie coupes maar creëert ook de mooiste kleuren in het haar. 

Evelyn

Evelyn is aanwezig op: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 


Evelyn is onze 3e jaars leerling. Ze is gedreven, gepassioneerd en leergierig! Ze is altijd in voor een gezellig gesprek, voor mooie highlights moet je zeker bij Evelyn zijn!