Over Hairtouch

Ons vakmanschap in combinatie met de beste producten uit de markt zorgen ervoor dat jij bij ons de beste versie van jezelf wordt!

Over HairTouch

Hairtouch staat voor een beleving die verder gaat dan alleen een nieuwe coupe & kleur. Bij Hairtouch word je verwend & kun je lekker even helemaal tot rust komen. Als kleur- en knipspecialisten werken wij uitsluitend met de hoogwaardige professionele Color-, Care- & Stylingsproducten van Schwarzkopf Professional, Authentic Beauty Concept & Oolaboo. Ons vakmanschap in combinatie met de beste producten uit de markt zorgen ervoor dat jij bij ons de beste versie van jezelf wordt!

Gelegen aan de voet van de Markelose berg heeft Hairtouch op eigenwijze een onderscheidende salon neergezet die bekendheid geniet tot ver buiten de grenzen van Markelo.

Graag heten wij je van harte welkom bij ons in de salon om onze visie op haar jouw ervaring te laten zijn.

Maak kennis met ons team

Edward

Edward is aanwezig op: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag


Eigenaar van Hairtouch, colorist in hart en nieren, expert in creatief geknipte coupes en de kapper die uw haar nog ouderwets stevig weet the föhnen. Hij heeft uitgebreide ervaring als hairstylist.

Manon

Manon is aanwezig op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de week


Ervaren haarstylist die gespecialiseerd is in het knippen van heren & dames! Perfecte strakke lijnen en keurig afgewerkte coupes zijn haar specialiteit. Ze is flexibel en staat graag voor u klaar!

Mirte

Mirte is aanwezig op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag


Mirte is onze junior haarstylist, je kunt voor alle behandelingen bij haar terecht. Ze is een gedreven jonge kapster die heel veel plezier heeft in haar vak en dit straalt ook uit naar haar werk.

Anouk

Anouk is aanwezig op: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag


Deze vriendelijk en gedreven junior hairstylist zal jouw haar tot in perfectie verzorgen. Ze is expert in het knippen van hele mooie coupes maar creëert ook de mooiste kleuren in het haar. 

Evelyn

Evelyn is aanwezig op: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 


Evelyn is onze 3e jaars leerling. Ze is gedreven, gepassioneerd en leergierig! Ze is altijd in voor een gezellig gesprek, voor mooie highlights moet je zeker bij Evelyn zijn!

Nina

Nina is aanwezig op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 


Nina is 3e jaars leerling. Ze is gedreven, gepassioneerd en leergierig! Ze staat altijd voor de klant klaar, voor mooie kleuringen en moet je zeker bij Nina zijn!